Kampanya

Toptan Alışverişlerde %30 İndirim

Bir işletmeniz mi var? Coka’da 35.000₺ ve üzeri alışverişlerde “TOPTAN30” indirim kuponunu kullanarak sizde toptan indirimimizden yararlanabiliriniz. Bu yazımızda Coka’nın toptan alışveriş prosedürlerinden ve müşterilerimizin alışverişlerini nasıl tamamlayabileceğinden bahsedeceğiz.

Ev dekorasyon dünyası oldukça geniştir ve her geçen gün genişlemeye devam eder. Coka, aydınlatma ile beraber ev dekorasyon dünyasında geniş ürün yelpazesiyle yer edinmiştir ve sizlere ürün seçimi için inanılmaz bir özgürlük sunar.

Mağazamızdaki ürünlerimizin neredeyse hepsinde farklı renk seçenekleri mevcuttur. Tüm abajurlarımızın üstüne kendi şapkalarınızı kendiniz seçebilir, yalnızca abajur, şapka veya yedek parça satın alabilirsiniz. Ürünlerimizi incelemek veya satın almak için mağazamıza göz atabilirsiniz.

 

Coka Kristal – Mağazaya gitmek için tıklayın.

Coka’da işletmeniz için toptan alışveriş yapmak artık eskisinden daha hızlı ve basit. Tüm toptan alışveriş işlemlerinizi bu web sitesinden yönetebilir ve oluşturabilirsiniz.

İşletmeniz için seçtiğiniz ürünleri veya ürün setlerini sepetinize ekleyin. Sonrasında sipariş sayfasında bulunan indirim kuponu kısmına “TOPTAN30” kodunuzu yazın. Eğer sepetiniz 35.000₺ ve üzeri bir sayıya ulaşmış ise %30 indiriminiz uygulanacaktır.

Siparişlerinizle ilgili isteklerinizi, veya merak ettiğiniz herhangi bir konuyu bizlere iletişim kanalımızdan ulaştırabilirsiniz.

Coka Kristal – İletişim için tıklayın.

Siparişinizi tamamlama konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bizi arayabilir veya bu yazı için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.

TOPTAN30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir